
صادرات خرمای کبکاب
خرمای کبکاب یکی از مهم ترین انواع خرمای ایران و جز ارقام خرمای صادراتی ایران است که سالانه حجم زیادی از صادرات خرمای ایران را صادرات خرمای کبکاب تشکیل می دهد.
خرمای صادراتی کبکاب
خرمای کبکاب از دسته خرماهای مرطوب ایران بوده که بیشتر در استان های فارس بوشهر و خوزستان تولید می شود و از مراکز مهم تولید آن می توان به شهرستان های دشتستان استان بوشهر، شهرستان کازرون استان فارس و شهرستان بهبهان استان خوزستان اشاره کرد.
خرمای صادراتی کبکاب دشتستان
خرمای کبکاب در مقادیر زیاد در شهر دشتستان، در منطقه برازجان استان بوشهر، رشد می کنند. صادرات خرمای کبکاب سالانه به عنوان یک فعالیت عمده ی اقتصادی در این منطقه به شمار می رود و خرمای کبکاب صادراتی این منطقه شهرت جهانی دارد. جایی که آنها تنها محصولات صادراتی هستند و از این رو برای اقتصاد شهر بسیار اهمیت دارند.
از دیگر مکان های مناسب برای رشد و پرورش خرمای کبکاب، شهرهای خورموج، بهبهان، کازرون، جهرم و طبس است.
خرمای صادراتی کبکاب بهبهان
کیفیت خرمای کبکاب تولید شده در مناطق مختلف کمی متفاوت است؛ به عنوان مثال، خرمای کبکاب در بهبهان، کوچکتر، شیرین تر و دارای شیره ی بیشتری از خرمای کبکاب دیگر مناطق است.
رطب خرمای کبکاب برداشت شده و به اسم خرمای زرد عسلی نیز معروف است که مورد استقبال صادرکنندگان قرار می گیرد و به کشور های دیگر صادر می شود.
صادرات خرما کبکاب
یکی از عوامل رونق صادرات خرمای کبکاب قیمت این خرما است که در مقایسه با دیگر انواع خرما از قیمت مقرون به صرفه تری برخوردار است. قیمت خرمای کبکاب صادراتی در مقایسه با قیمت خرمای مضافتی بسیار پایین تر است و به دلیل عدم نیاز به استفاده از تریلر یخچالدار هنگام ترانزیت و حمل و نقل، صادرات خرمای کبکاب با استقبال بیشتری از سوی صادرکنندگان همراه بوده است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.